Schipholtaxi

Schipholvervoer
Van en Naar Schiphol

Schipholtaxi

Vaste tarieven naar Schiphol

Taxi Duivendrecht vervoert dagelijks Passagiers van en naar Schiphol. Zo kunnen wij vaste tarieven hanteren voor bijvoorbeeld ritten van Amsterdam en omstreken. Wij bieden kwalitatief hoogwaardig vervoer tegen gunstige tarieven. Dit realiseren wij door het grote aantal taxi ritten dat wij dagelijks van en naar de verschillende luchthavens verzorgen. U reist alleen of met uw eigen gezelschap. Wij spelen graag in op uw wensen en bieden juiste en persoonlijke verzorging. De Schiphol taxi zorgt dat u van huis of kantoor op tijd wordt opgehaald en op het geplande tijdstip aankomt op Schiphol.

Airport Transfer
Klantvriendelijkheid en Service

Schiphol taxi: Veilig en Betrouwbaar!

Taxi Duivendrecht biedt voordelige tarieven en uitstekende services voor iedereen in heel Nederland. Bij ons krijgt een representatieve, schone auto met een gediplomeerd chauffeur in pak. U vraagt zich nu zeker af of u daarvoor meer moet betalen? Het antwoord is Nee. Wij bieden lagere prijzen dan onze concurrenten, maar hebben service en klantvriendelijkheid hoog in de vaandel staan.

Met onze taxi service Schiphol taxi begin u veilig aan uw reis, vakantie of thuiskomst. Ook voor zaken relaties bent u bij ons in goede handen. Wij staan dagelijks klaar op de luchthaven bij het meeting point in de centrale hal. Uw zakelijke ritten kunt u bovendien maandelijks door ons laten factureren.

Met Taxi Duivendrecht reist u zorgeloos van en naar Schiphol. Wij rijden met luxe Mercedes E, S en V Klasse. Uitgerust met leren bekleding, airco, warmte werend, getint glas en verstelbare stoelen. 

© Copyright 2019 Taxi Duivendrecht • Alle rechten voorbehouden •

nl_NLDutch